Bebeconfort
Kleine verzorgingsproducten

Als het om verzorging en voeding van je baby of om speeltijd en ontspanning voor je baby gaat, zijn het de kleine details die een groot verschil maken. Van zachte tandenborstels die zijn ontworpen voor gevoelig tandvlees en natuurlijk aanvoelende flesjes tot nachtlampjes en zachte speeltjes, we hebben alles voor je dagelijkse routine.

Borstvoeding en flessen

Voeden

We helpen je het voedingsmoment onder controle te krijgen, of je nu borstvoeding geeft of moet beslissen welk babyflesje je nodig hebt. Ons assortiment comfortabele en efficiënte borstkolven, borstvoedingscompressen, spenen, flessen en flessterilisatoren gaat vergezeld van een duidelijke uitleg, zodat je erop kunt vertrouwen dat je het goed doet.

Spenen

Voeden

Onze spenen voor direct na de geboorte zijn door tandheelkundige experts ontworpen voor de mond van je baby, zodat je gerust kunt zijn. Met ons assortiment fopspenen zorgen we ervoor dat je je baby eenvoudiger en veiliger kunt kalmeren wanneer de tandjes doorkomen.

Bekers en etenstijd

Voeden

Maak de etenstijd van je peuter leuk met ons schattige assortiment babyslabbetjes, peuterbekers en babybestek. Antilekbekers zijn perfect voor als je onderweg bent en dankzij hun vaatwasmachinebestendige ontwerp is opruimen ook nog eens kinderspel.

Hygiëne en gezondheid

Verzorging

Je kind in bad doen en verzorgen is elke dag essentieel en biedt een kans om een band op te bouwen. We hebben oplossingen ontwikkeld die dit eenvoudiger en veiliger maken en die altijd stijlvol zijn. Ons assortiment van topkwaliteit omvat babythermometers, babynagelknippers en speelgoed om lekker in bad mee te spetteren.

Nachtlampjes en speelgoed

Spelen en ontspannen

Onze houten speeltjes en zachte knuffels zijn ideale speelkameraadjes voor je baby. Ze stellen je kind gerust en helpen het zich te ontwikkelen.

Wanneer het tijd is om te ontspannen, zullen onze nachtlampjes je kleintje geruststellen bij het slapengaan.

Services
Winkelzoeker
Breng ons een bezoek! Onze winkelmedewerkers delen hun kennis over ons productassortiment graag met je.
Bebeconfort
Catalogus
Van kinderwagens tot tuitbekers, van wipstoelen tot flesvoedingen, van autostoelen tot kinderstoelen: we hebben het allemaal voor je. Ontdek ons gehele productassortiment in de online catalogus.